FAKRO ARZ Electro 230 elektrisk utvändig rullgardin -

/

FAKRO ARZ Electro 230 elektrisk utvändig rullgardin

Loading...

Betygsätt denna produkt:

Loading...

FAKRO ARZ Electro 230 elektrisk utvändig rullgardin

FAKRO takrulljalusier skyddar mot inbrott och täcker fönstret, skyddar integriteten och skyddar mot solen.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
FAKRO ARZ-H

FAKRO ARZ Electro 230 Extern rulljalusi

FAKRO ARZ Electro 230 takrulljalusi är ett utmärkt förslag för dem som söker effektivt skydd mot intensivt solljus och yttre buller. Användningen av avancerat yttre skydd garanterar att värmen hålls utanför, vilket ger en behaglig svalka i rummet. Dessutom är ARZ rulljalusan utrustad med speciella gummikopplingar, som inte bara ökar dess hållbarhet mot växlande väderförhållanden utan också säkerställer dess tysta och smidiga drift.

FAKRO

Original FAKRO produkter

Kvalitetssystemet FAKRO integrerar alla aktiviteter som syftar till att tillhandahålla produkter av hög kvalitet, i linje med kundernas förväntningar, krav från europeiska standarder och krav från olika certifieringsorgan.

Modern teknik, användning av effektiva metoder, verktyg och tekniker för produktionsledning, enhetliga driftsprocedurer, personalutbildning, kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsförhållanden säkerställer konsekvent, hög kvalitet på de produkter som erbjuds. Vårt erbjudande inkluderar endast originalprodukter från FAKRO.

FAKRO ARZ-H

Egenskaper of the FAKRO ARZ Electro 230:

  • Skydd mot värme och UV-strålning;
  • 15 % bättre värmeisolering på vintern (för glas Uw=1,3W/m2K);
  • Attic mörkläggning;
  • Förbättrad integritet;
  • Skydd mot externt brus;
  • Anti-inbrott egenskaper;
  • När du kombinerar fönster, håll ett avstånd på 20 cm mellan fönster vertikalt och 10 cm horisontellt.
Knall how to order

Hur man beställer?

Det är otroligt enkelt att köpa i Knallbutiken. Fyll bara i de nödvändiga parametrarna för produkten och lägg till den i kundvagnen. För att inte göra fel är det bäst att följa våra instruktioner, som finns under frågetecknen i det övre högra hörnet av varje kryssruta. Innan du lägger till en produkt i din varukorg kan du alltid se dess aktuella pris under det centrala fotot.